Nutriční hodnoty (Vepřová panenka s fazolkami a pepřovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 290 kJ / 547 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 42,00 g |
| – nasycené | 20,50 g |
| – nenasycené | 21,00 g |
| –– mononenasycené | 18,00 g |
| –– polynenasycené | 3,00 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 1,52 g |
| Sůl | 3,80 g |
| Sacharidy | 18,35 g |
| – cukry | 0,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vepřová panenka | Vepřová panenka | |
| pepřové koření | Pepř barevný mletý | |
| fazolky | Fazolky čerstvé | |
| 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce nakládaného zeleného pepře | Pepř zelený sterilovaný | 30 g |
| vývar | Vývar masový | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| tymián | Tymián sušený |