Nutriční hodnoty (Bavorské vdolečky s tvarohovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 035 kJ / 3 115 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 61,70 g |
| Tuky | 70,19 g |
| – nasycené | 22,23 g |
| – nenasycené | 41,24 g |
| –– mononenasycené | 26,81 g |
| –– polynenasycené | 14,43 g |
| ––– omega 3 | 1,04 g |
| Vláknina | 19,20 g |
| Cholesterol | 500 mg |
| Sodík | 2,30 g |
| Sůl | 5,63 g |
| Sacharidy | 507,65 g |
| – cukry | 164,50 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 sáčky 2 sáčky sušeného droždí | Droždí sušené | 14 g |
| 250 ml 250 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 3 PL 3 PL cukru | Cukr bílý | 75 g |
| 1/2 čl 1/2 čl soli | Sůl mořská | 5 g |
| 2 PL 2 PL rumu | Rum | 34 ml |
| 3 PL 3 PL rozpuštěné Hery | Margarín | 45 g |
| 1 PL 1 PL rozpuštěného sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| povidla + s rumem | Povidla | |
| 1 1 malá zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| tvaroh - vanička vanička | Tvaroh polotučný | |
| 1 1 malá šlehačka | Šlehačka 35% | |
| 1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
| 2 PL 2 PL moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový |