Nutriční hodnoty (Prasečí rypáček s křenovo jablečným dipem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 468 kJ / 112 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
| Tuky | 1,18 g |
| – nasycené | 0,49 g |
| – nenasycené | 0,49 g |
| –– mononenasycené | 0,16 g |
| –– polynenasycené | 0,33 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 4,44 g |
| Cholesterol | 5 mg |
| Sodík | 92 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 19,80 g |
| – cukry | 17,24 g |
| ––– laktóza | 2,10 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| z uvařené vepřové hlavy rypáček a líčka | Vepřová hlava (jedlý podíl) | |
| 5 lžic 5 lžic pomazánkového másla s křenovou příchutí | Pomazánka mléčná | |
| 3 lžíce 3 lžíce bílého jogurtu nebo kysané smetany | Jogurt kravský bílý 1,5% | 45 ml |
| 1 lžíci 1 lžíci nastrouhaného křenu | Křen čerstvý | 15 g |
| 1 1 menší oloupané a nastrouhané jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| sůl | Sůl mořská |