Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Prasečí rypáček s křenovo jablečným dipem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie468 kJ /
112 kcal
Bílkoviny3,30 g
– z toho živočišné bílkoviny2,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,90 g
Tuky1,18 g
– nasycené0,49 g
– nenasycené0,49 g
–– mononenasycené0,16 g
–– polynenasycené0,33 g
––– omega 30,04 g
Vláknina4,44 g
Cholesterol 5 mg
Sodík 92 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy19,80 g
– cukry17,24 g
––– laktóza2,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
z uvařené vepřové hlavy rypáček a líčka Vepřová hlava (jedlý podíl)
5 lžic 5 lžic pomazánkového másla s křenovou příchutí Pomazánka mléčná
3 lžíce 3 lžíce bílého jogurtu nebo kysané smetany Jogurt kravský bílý 1,5% 45 ml
1 lžíci 1 lžíci nastrouhaného křenu Křen čerstvý 15 g
1 1 menší oloupané a nastrouhané jablko Jablko čerstvé 150 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.