Nutriční hodnoty (Prasečí rypáček s křenovo jablečným dipem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 468 kJ / 112 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
Tuky | 1,18 g |
– nasycené | 0,49 g |
– nenasycené | 0,49 g |
–– mononenasycené | 0,16 g |
–– polynenasycené | 0,33 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 4,44 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 92 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 19,80 g |
– cukry | 17,24 g |
––– laktóza | 2,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
z uvařené vepřové hlavy rypáček a líčka | Vepřová hlava (jedlý podíl) | |
5 lžic 5 lžic pomazánkového másla s křenovou příchutí | Pomazánka mléčná | |
3 lžíce 3 lžíce bílého jogurtu nebo kysané smetany | Jogurt kravský bílý 1,5% | 45 ml |
1 lžíci 1 lžíci nastrouhaného křenu | Křen čerstvý | 15 g |
1 1 menší oloupané a nastrouhané jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
sůl | Sůl mořská |