Nutriční hodnoty (Kuře na paprice II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 911 kJ / 2 130 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 91,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,49 g |
| Tuky | 165,87 g |
| – nasycené | 69,08 g |
| – nenasycené | 90,59 g |
| –– mononenasycené | 68,81 g |
| –– polynenasycené | 21,79 g |
| ––– omega 3 | 1,22 g |
| Vláknina | 8,47 g |
| Cholesterol | 352 mg |
| Sodík | 720 mg |
| Sůl | 1,76 g |
| Sacharidy | 58,06 g |
| – cukry | 23,76 g |
| ––– laktóza | 11,31 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g kuřete (maso s kostí) | Kuře | 750 g |
| 100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
| 80 g 80 g sádla | Sádlo vepřové | 80 g |
| 7 g 7 g mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 7 g |
| 400 g 400 g vody | Voda | 400 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| 40-50 g 40-50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 45 g |
| 130 g 130 g mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 130 ml |
| 130 g 130 g smetany | Smetana kravská sladká 12% | 130 ml |