Nutriční hodnoty (Bednička jahod)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 30 422 kJ / 7 271 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 70,00 g |
Tuky | 404,99 g |
– nasycené | 155,23 g |
– nenasycené | 237,10 g |
–– mononenasycené | 153,80 g |
–– polynenasycené | 83,30 g |
––– omega 3 | 0,89 g |
Vláknina | 25,50 g |
Cholesterol | 1,69 g |
Sodík | 723 mg |
Sůl | 1,57 g |
Sacharidy | 778,85 g |
– cukry | 541,25 g |
––– laktóza | 14,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
100 g 100 g solamylu | Bramborový škrob | 100 g |
1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
3 3 polévkové lžíce horké vody | Voda | |
1 1 jahodový pudink | Puding v prášku | |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
jahodová marmeláda (domácí) | Marmeláda jahodová | |
celé jahody | Jahody čerstvé | |
rum na prokapání korpusu | ||
1 kg 1 kg marcipánu na jahody | Marcipán | 1000 g |
750 g 750 g mléčné hmoty na bedýnku | ||
různé potravinářské barvy | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |