Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bednička jahod)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie30 422 kJ /
7 271 kcal
Bílkoviny114,97 g
– z toho živočišné bílkoviny44,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny70,00 g
Tuky404,99 g
– nasycené155,23 g
– nenasycené237,10 g
–– mononenasycené153,80 g
–– polynenasycené83,30 g
––– omega 30,89 g
Vláknina25,50 g
Cholesterol 1,69 g
Sodík 723 mg
Sůl1,57 g
Sacharidy778,85 g
– cukry541,25 g
––– laktóza14,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
100 g 100 g solamylu Bramborový škrob 100 g
1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
3 3 polévkové lžíce horké vody Voda
1 1 jahodový pudink Puding v prášku
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
jahodová marmeláda (domácí) Marmeláda jahodová
celé jahody Jahody čerstvé
rum na prokapání korpusu
1 kg 1 kg marcipánu na jahody Marcipán 1000 g
750 g 750 g mléčné hmoty na bedýnku
různé potravinářské barvy E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.