Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vejce v kabátku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie7 624 kJ /
1 822 kcal
Bílkoviny164,57 g
– z toho živočišné bílkoviny153,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,75 g
Tuky88,44 g
– nasycené24,48 g
– nenasycené46,15 g
–– mononenasycené36,23 g
–– polynenasycené9,92 g
––– omega 30,67 g
Vláknina21,20 g
Cholesterol 1,98 g
Sodík 2,75 g
Sůl6,71 g
Sacharidy83,49 g
– cukry9,58 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg mletého hovězího masa Hovězí ořez 500 g
1 PL 1 PL plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 PL 1 PL majoránky Majoránka sušená 20 g
1 PL 1 PL sušeného česneku Česnek sušený 15 g
1 PL 1 PL sušené cibule (těsto se lépe upravuje bez drobných kousků) Cibule sušená 15 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
3 3 vejce (vařená) Vejce slepičí 210 g
špetka špetka soli Sůl mořská
špetka špetka mletého pepře Pepř černý mletý
strouhanka Strouhanka pšeničná
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
petrželka (na pečení + na konečnou ozdobu) Petržel nať čerstvá
1 PL 1 PL olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 hrnek 1 hrnek vývaru Vývar hovězí 250 ml
6 6 brambor (oloupaných a nakrájených na větší kostky) Brambor zimní 300 g
1 KL 1 KL kmínu Kmín 5 g
1/2 KL 1/2 KL soli Sůl mořská 4 g
1 PL 1 PL másla Máslo kravské 10 g
hořčice Hořčice plnotučná
cibule (nakrájená na kolečka) Cibule čerstvá
majolka Majonéza
kyselá okurka nebo jiná zelenina Okurka polní zavařená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.