Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Filmová zelňačka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie10 924 kJ /
2 611 kcal
Bílkoviny24,89 g
– z toho živočišné bílkoviny5,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,94 g
Tuky211,34 g
– nasycené115,45 g
– nenasycené93,02 g
–– mononenasycené80,52 g
–– polynenasycené12,49 g
––– omega 30,48 g
Vláknina47,55 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 3,05 g
Sůl7,38 g
Sacharidy86,82 g
– cukry30,12 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
3 ks 3 ks petržele Petržel kořenová čerstvá
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky tymiánu Tymián sušený 2.5 g
150 g 150 g anglické slaniny Anglická slanina 150 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
3 ks 3 ks mrkve Mrkev čerstvá 150 g
3 dl 3 dl bílého vína Víno bílé suché 300 ml
1 ks 1 ks bílého zelí Zelí bílé čerstvé
4 ks 4 ks celého pepře Pepř černý
1 1 celer Celer bulva čerstvá 540 g
2 ks 2 ks bobkového listu Bobkový list sušený
hrst hrst petrželové natě Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.