Nutriční hodnoty (Filmová zelňačka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 10 924 kJ / 2 611 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,95 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,94 g |
Tuky | 211,34 g |
– nasycené | 115,45 g |
– nenasycené | 93,02 g |
–– mononenasycené | 80,52 g |
–– polynenasycené | 12,49 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 47,55 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 3,05 g |
Sůl | 7,38 g |
Sacharidy | 86,82 g |
– cukry | 30,12 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
3 ks 3 ks petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky tymiánu | Tymián sušený | 2.5 g |
150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
3 ks 3 ks mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
3 dl 3 dl bílého vína | Víno bílé suché | 300 ml |
1 ks 1 ks bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | |
4 ks 4 ks celého pepře | Pepř černý | |
1 1 celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
2 ks 2 ks bobkového listu | Bobkový list sušený | |
hrst hrst petrželové natě | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |