Nutriční hodnoty (Ořechy s mákem a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 390 kJ / 332 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,90 g |
| Tuky | 15,72 g |
| – nasycené | 3,00 g |
| – nenasycené | 10,36 g |
| –– mononenasycené | 2,87 g |
| –– polynenasycené | 7,49 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 9 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 36,91 g |
| – cukry | 29,39 g |
| ––– laktóza | 0,95 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| plátek plátek másla | Máslo kravské | |
| 1 hrst 1 hrst ořechů | Vlašské ořechy | |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce mletého máku | Mák modrý mletý | 30 g |
| hrst hrst sušených brusinek | Brusinky sušené | |
| 1 lžíce 1 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 25 ml |
| 1 lžička 1 lžička medu nebo javorového sirupu | Med nepasterovaný | 18 g |