Nutriční hodnoty (Bábovka s jablky a medem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 15
Energie | 11 509 kJ / 2 751 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,12 g |
Tuky | 92,77 g |
– nasycené | 48,95 g |
– nenasycené | 35,46 g |
–– mononenasycené | 29,69 g |
–– polynenasycené | 5,77 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 18,30 g |
Cholesterol | 981 mg |
Sodík | 329 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 410,10 g |
– cukry | 191,78 g |
––– laktóza | 0,64 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
200 g 200 g medu | Med nepasterovaný | 200 g |
150 g 150 g celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 150 g |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
300 g 300 g nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
3 3 rozšlehaná vejce | Vejce slepičí | 210 g |
rozinky | Rozinky | |
prášek do pečiva | Kypřící prášek |