Nutriční hodnoty (Játrové rizoto s morkem a pečenou paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 336 kJ / 1 275 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,06 g |
| Tuky | 64,78 g |
| – nasycené | 31,01 g |
| – nenasycené | 29,41 g |
| –– mononenasycené | 20,73 g |
| –– polynenasycené | 8,68 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 8,12 g |
| Cholesterol | 2,68 g |
| Sodík | 476 mg |
| Sůl | 1,16 g |
| Sacharidy | 31,78 g |
| – cukry | 5,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| asi 500 g 500 g kachních jater | Játra kachní | 500 g |
| hrnek hrnek a půl rýže | Rýže bílá | |
| asi 80 g 80 g morku | Kostní dřeň | 80 g |
| 2 dcl 2 dcl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| dábelské koření | Grilovací koření | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| nové koření | Nové koření |