Nutriční hodnoty (Jarní křupavý salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 771 kJ / 1 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,05 g |
Tuky | 21,17 g |
– nasycené | 3,01 g |
– nenasycené | 16,20 g |
–– mononenasycené | 9,08 g |
–– polynenasycené | 7,13 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 92,61 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 598 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 150,26 g |
– cukry | 82,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hlávka 1 hlávka pekingského zelí | Zelí pekingské čerstvé | 3000 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
1-2 1-2 čerstvé papriky (červená, žlutá) | Paprika červená čerstvá | 225 g |
100 g 100 g zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | 100 g |
ocet | Ocet lihový | |
cukr | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
nálev z oliv | Olivy čerstvé zralé | |
olivový olej | Olej olivový |