Nutriční hodnoty (Jarní křupavý salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 771 kJ / 1 140 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 42,05 g |
| Tuky | 21,17 g |
| – nasycené | 3,01 g |
| – nenasycené | 16,20 g |
| –– mononenasycené | 9,08 g |
| –– polynenasycené | 7,13 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 92,61 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 598 mg |
| Sůl | 0,13 g |
| Sacharidy | 150,26 g |
| – cukry | 82,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hlávka 1 hlávka pekingského zelí | Zelí pekingské čerstvé | 3000 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
| 1-2 1-2 čerstvé papriky (červená, žlutá) | Paprika červená čerstvá | 225 g |
| 100 g 100 g zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | 100 g |
| ocet | Ocet lihový | |
| cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| nálev z oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| olivový olej | Olej olivový |