Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy, brambor a fazolí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 736 kJ /
1 132 kcal
Bílkoviny57,35 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,55 g
Tuky14,95 g
– nasycené7,90 g
– nenasycené5,98 g
–– mononenasycené4,30 g
–– polynenasycené1,68 g
––– omega 30,23 g
Vláknina45,95 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 236 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy169,00 g
– cukry32,30 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g vařené červené řepy Červená řepa čerstvá 250 g
250 g 250 g vařených brambor Brambor zimní 250 g
200 g 200 g vařených fazolí Fazole bílé 200 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
bílý pepř Pepř bílý
sůl Sůl mořská
100 ml 100 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
2 2 polévkové lžíce majonézy Majonéza
1 lžička 1 lžička horčice Hořčice plnotučná 5 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
2 lžičky 2 lžičky ume octa nebo citronové šťávy Ocet lihový 10 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.