Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy, brambor a fazolí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 736 kJ / 1 132 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,55 g |
Tuky | 14,95 g |
– nasycené | 7,90 g |
– nenasycené | 5,98 g |
–– mononenasycené | 4,30 g |
–– polynenasycené | 1,68 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 45,95 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 236 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 169,00 g |
– cukry | 32,30 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g vařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | 250 g |
250 g 250 g vařených brambor | Brambor zimní | 250 g |
200 g 200 g vařených fazolí | Fazole bílé | 200 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
100 ml 100 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
2 2 polévkové lžíce majonézy | Majonéza | |
1 lžička 1 lžička horčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
2 lžičky 2 lžičky ume octa nebo citronové šťávy | Ocet lihový | 10 ml |