Nutriční hodnoty (Uzení hub)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 44 245 kJ / 10 575 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 126,00 g |
| Tuky | 999,00 g |
| – nasycené | 128,10 g |
| – nenasycené | 850,90 g |
| –– mononenasycené | 220,00 g |
| –– polynenasycené | 630,90 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 270,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 360 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 135,00 g |
| – cukry | 45,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 - 5 kg 4 - 5 kg tvrdších hub | Hřib čerstvý | 4500 g |
| 1 litr 1 litr slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 1000 ml |
| sůl | Sůl mořská |