Nutriční hodnoty (Květáková tempura)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 3 356 kJ / 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,43 g |
Tuky | 2,30 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 1,40 g |
–– mononenasycené | 0,35 g |
–– polynenasycené | 1,05 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 2,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 184,75 g |
– cukry | 3,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg květáku Romanesco | ||
150 g 150 g kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 150 g |
75 g 75 g hladké mouky + na poprášení | Mouka pšeničná hladká | 75 g |
kypřící prášek - špetka špetka | Kypřící prášek | |
cca 500 ml 500 ml sodovky - vychlazené | Voda sycená | 500 ml |
vločková sůl | Sůl mořská | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
Wasabi majonéza | ||
majonéza | Majonéza | |
wasabi (podle chuti) | Wasabi pasta | |
trocha trocha citronové šťávy | Šťáva z citrónu |