Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květáková tempura)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie3 356 kJ /
802 kcal
Bílkoviny9,43 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,43 g
Tuky2,30 g
– nasycené0,40 g
– nenasycené1,40 g
–– mononenasycené0,35 g
–– polynenasycené1,05 g
––– omega 30,18 g
Vláknina2,35 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 111 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy184,75 g
– cukry3,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg květáku Romanesco
150 g 150 g kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 150 g
75 g 75 g hladké mouky + na poprášení Mouka pšeničná hladká 75 g
kypřící prášek - špetka špetka Kypřící prášek
cca 500 ml 500 ml sodovky - vychlazené Voda sycená 500 ml
vločková sůl Sůl mořská
olej na smažení Olej řepkový
Wasabi majonéza
majonéza Majonéza
wasabi (podle chuti) Wasabi pasta
trocha trocha citronové šťávy Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.