Nutriční hodnoty (Květáková tempura)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 3 356 kJ / 802 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,43 g |
| Tuky | 2,30 g |
| – nasycené | 0,40 g |
| – nenasycené | 1,40 g |
| –– mononenasycené | 0,35 g |
| –– polynenasycené | 1,05 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 2,35 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 111 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 184,75 g |
| – cukry | 3,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg květáku Romanesco | ||
| 150 g 150 g kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 150 g |
| 75 g 75 g hladké mouky + na poprášení | Mouka pšeničná hladká | 75 g |
| kypřící prášek - špetka špetka | Kypřící prášek | |
| cca 500 ml 500 ml sodovky - vychlazené | Voda sycená | 500 ml |
| vločková sůl | Sůl mořská | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| Wasabi majonéza | ||
| majonéza | Majonéza | |
| wasabi (podle chuti) | Wasabi pasta | |
| trocha trocha citronové šťávy | Šťáva z citrónu |