Nutriční hodnoty (Quinoa s granátovým jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 723 kJ / 173 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,55 g |
| Tuky | 10,55 g |
| – nasycené | 1,45 g |
| – nenasycené | 9,09 g |
| –– mononenasycené | 7,82 g |
| –– polynenasycené | 1,27 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 1,45 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 42 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 18,18 g |
| – cukry | 16,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| půl šálku šálku quinoy | Quinoa | |
| šálek šálek vody | Voda | |
| 1 lžíce 1 lžíce tamari nebo sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 granátové jablko | Granátové jablko jádra čerstvá | |
| hrst hrst mungo klíčků | Klíčky mungo čerstvé | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 lžička 1 lžička jablečného octa | Ocet jablečný | 5 ml |
| 1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvá cibulka nebo bazalka | Cibulka jarní čerstvá |