Nutriční hodnoty (Žralok v pivním těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 548 kJ / 1 087 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,35 g |
| Tuky | 12,56 g |
| – nasycené | 2,82 g |
| – nenasycené | 6,50 g |
| –– mononenasycené | 3,30 g |
| –– polynenasycené | 3,20 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 108 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 191,20 g |
| – cukry | 20,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| citron | Citrón čerstvý | |
| olej | Olej řepkový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 2 dl 2 dl světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 200 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| brambory | Brambor zimní | |
| kmín | Kmín | |
| sálat | Salát hlávkový čerstvý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| rajčata | Rajče červené čerstvé | |
| jarní cibule | Cibule čerstvá |