Nutriční hodnoty (Sulc nebo-li huspenina z vepřových kůží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 669 kJ / 1 594 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 161,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 160,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
| Tuky | 100,27 g |
| – nasycené | 25,08 g |
| – nenasycené | 70,13 g |
| –– mononenasycené | 30,04 g |
| –– polynenasycené | 40,09 g |
| ––– omega 3 | 2,00 g |
| Vláknina | 5,65 g |
| Cholesterol | 700 mg |
| Sodík | 651 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 9,75 g |
| – cukry | 6,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg kůží vepřových | Vepřová kůže | 1000 g |
| 1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 velké bobkové listy (nebo 3 malé) | Bobkový list sušený | |
| 7 kuliček 7 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 15 kuliček 15 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| kus kus celeru | Celer bulva čerstvá | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce octa (podle chuti) | Ocet lihový | 22.5 ml |