Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskve v čokoládě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 550 kJ /
1 087 kcal
Bílkoviny27,74 g
– z toho živočišné bílkoviny23,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,38 g
Tuky91,53 g
– nasycené54,31 g
– nenasycené29,90 g
–– mononenasycené25,99 g
–– polynenasycené3,90 g
––– omega 30,81 g
Vláknina2,31 g
Cholesterol 768 mg
Sodík 300 mg
Sůl0,87 g
Sacharidy37,03 g
– cukry8,28 g
––– laktóza7,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 33 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kypřícího prášku Kypřící prášek 2.5 g
2 lžičky 2 lžičky kakaa Kakao prášek 6 g
1 1 velká konzerva broskvového kompotu Broskev zavařená
trochu trochu broskvové marmelády nebo meruňkové marmelády Marmeláda broskvová
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
čokoládová poleva Čokoládová poleva
kokos nebo cukrářské barevné zdobení Kokos strouhaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.