Nutriční hodnoty (Broskve v čokoládě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 550 kJ / 1 087 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,38 g |
Tuky | 91,53 g |
– nasycené | 54,31 g |
– nenasycené | 29,90 g |
–– mononenasycené | 25,99 g |
–– polynenasycené | 3,90 g |
––– omega 3 | 0,81 g |
Vláknina | 2,31 g |
Cholesterol | 768 mg |
Sodík | 300 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 37,03 g |
– cukry | 8,28 g |
––– laktóza | 7,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 33 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kypřícího prášku | Kypřící prášek | 2.5 g |
2 lžičky 2 lžičky kakaa | Kakao prášek | 6 g |
1 1 velká konzerva broskvového kompotu | Broskev zavařená | |
trochu trochu broskvové marmelády nebo meruňkové marmelády | Marmeláda broskvová | |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
čokoládová poleva | Čokoládová poleva | |
kokos nebo cukrářské barevné zdobení | Kokos strouhaný |