Nutriční hodnoty (Vařený jehněčí krk v zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 874 kJ / 1 165 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 150,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 141,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,73 g |
| Tuky | 32,29 g |
| – nasycené | 15,54 g |
| – nenasycené | 11,29 g |
| –– mononenasycené | 9,96 g |
| –– polynenasycené | 1,33 g |
| ––– omega 3 | 0,55 g |
| Vláknina | 17,64 g |
| Cholesterol | 338 mg |
| Sodík | 790 mg |
| Sůl | 1,93 g |
| Sacharidy | 62,25 g |
| – cukry | 13,22 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700-800 g 700-800 g jehněčího krku | Jehně krk | 750 g |
| 1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| asi 5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |