Nutriční hodnoty (Obložená vejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 441 kJ / 823 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 89,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 47,74 g |
| – nasycené | 16,81 g |
| – nenasycené | 21,62 g |
| –– mononenasycené | 16,60 g |
| –– polynenasycené | 5,02 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,20 g |
| Sodík | 2,49 g |
| Sůl | 5,84 g |
| Sacharidy | 9,00 g |
| – cukry | 5,20 g |
| ––– laktóza | 5,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 lžíce 4 lžíce bramborového salátu | ||
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 4 4 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| 80 g 80 g plátkového sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 80 g |
| 4 4 proužky kapie | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
| 4 lžíce 4 lžíce tatarky | Tatarská omáčka | 60 g |
| 50 g 50 g vysočiny | Suchý salám | 50 g |
| 4 lžičky 4 lžičky hrášku | Hrášek zelený |