Nutriční hodnoty (Květákové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 593 kJ / 859 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 46,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,65 g |
| Tuky | 69,18 g |
| – nasycené | 34,35 g |
| – nenasycené | 16,98 g |
| –– mononenasycené | 15,38 g |
| –– polynenasycené | 1,61 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 2,85 g |
| Cholesterol | 334 mg |
| Sodík | 4,81 g |
| Sůl | 11,96 g |
| Sacharidy | 10,20 g |
| – cukry | 4,46 g |
| ––– laktóza | 3,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší syrový květák | Květák čerstvý | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku strouhané mozzarelly | Mozzarella kravská | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku strouhaného parmezánu | Parmezán | 125 g |
| 1 1 větší vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce utřeného česneku | Česnek čerstvý | 7.5 g |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce nasekané bazalky nebo lžička sušené | Bazalka čerstvá | 7.5 g |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 7.5 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého pepře | Pepř černý mletý | 2.5 g |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku strouhané mozzarelly na posypání | Mozzarella kravská |