

Hermelínová pomazánka na topinky
Suroviny
- 2 Hermelíny
- 1 cibule
- 1 lžíce pikantní hořčice
- 1 lžíce másla
- 1 lžíce kvalitního kečupu - nemusí být
- 1/2 lžičky mleté papriky
- trochu piva nebo smetany
- špetka chilli
- pažitka
- sůl
- pepř
- topinky
- stroužek česneku
Postup přípravy receptu
Hermelíny nastrouháme na hrubším struhadle. Cibuli nakrájíme na jemno. Spojíme sýr s cibulí a ostatními surovinami. Dochutíme chilli a pažitkou.
Topinky usmažíme a ještě horké potíráme stroužkem česneku. Na ještě teplou topinku natíráme pomazánku a ihned podáváme.
Poznámka od kuchařky
Pomazánku můžeme podávat s čerstvým pečivem, ale na té teplé topince zvláční a je lahodná.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Hermelínová pomazánka na topinky
-
Valis: Moc děkuji..
-
Fakt super. Nedávala jsem na klasické topinky, ale na celozrnné tousty z topinkovače a luxusní. Určitě budu dělat častěji
-
VosmekovaKristyna: Světlé desetistupňové
-
Dobrý den přeji jaké pivo jste prosím dávala do pomazánky ? děkuji za odpověd
-
Děkuji všem
-
super
-
Vypadá moc dobře
Také ji máme rádi,dávám smetanu
-
Opět SUPER nápad a SKVĚLÝ výsledek! Je mi jasné, že je to ÚŽASNÁ mňamka, hned letím pro Hermelíny a receptík zrealizuji k večeři.
-
No boží...
-
U nás nejde udělat, rychle mizí z lednice
-
Dělám stejně, bez piva, se smetanou
-
Super pomazánka
-
Vyzkouším, dělám teplou z čedaru a chilli papriček,máš wow,
-
hadravovaa: Díky
-
na ještě teplou pomazánku natíráme pomazánku ... ale jinak to musí být na topince mnamka to si ukládám