Nutriční hodnoty (Chlebík z tykve)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 319 kJ / 1 988 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 48,07 g |
| Tuky | 16,66 g |
| – nasycené | 3,96 g |
| – nenasycené | 8,64 g |
| –– mononenasycené | 3,91 g |
| –– polynenasycené | 4,73 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 24,85 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 127 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 391,19 g |
| – cukry | 111,61 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g nastrouhané tykve | Dýně čerstvá | 400 g |
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 375 g |
| 1 hrst 1 hrst strouhaných ořechů | Vlašské ořechy | |
| 3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |
| ¼ h rnku rnku oleje | Olej řepkový | |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| ½ prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový |