Nutriční hodnoty (Bylinkové kuře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 657 kJ / 1 830 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,29 g |
| Tuky | 170,22 g |
| – nasycené | 95,61 g |
| – nenasycené | 71,97 g |
| –– mononenasycené | 62,94 g |
| –– polynenasycené | 9,04 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 19,54 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 1,64 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 53,23 g |
| – cukry | 23,84 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna nebo naporcované kuře | Kuře stehno s kůží | |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce bazalky | Bazalka čerstvá | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mateřídoušky | Mateřídouška sušená | |
| hrst hrst petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| 1 1 nasekaná větvička libečku | Libeček čerstvý | |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 100 g 100 g paprikové slaniny | Špek | 100 g |
| 100 ml 100 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 100 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |