Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květáková polévka s batáty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 135 kJ /
271 kcal
Bílkoviny14,11 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,11 g
Tuky1,27 g
– nasycené0,37 g
– nenasycené0,85 g
–– mononenasycené0,38 g
–– polynenasycené0,46 g
––– omega 30,00 g
Vláknina20,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy41,80 g
– cukry14,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
½ menšího květáku Květák čerstvý
2 2 batáty Batáty neloupané
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
200 g 200 g hrášku Hrášek zelený 200 g
1 lžíce 1 lžíce kurkumy Kurkuma mletá 15 g
olej Olej řepkový
petrželová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.