Nutriční hodnoty (Květáková polévka s batáty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 135 kJ / 271 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,11 g |
Tuky | 1,27 g |
– nasycené | 0,37 g |
– nenasycené | 0,85 g |
–– mononenasycené | 0,38 g |
–– polynenasycené | 0,46 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 20,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 41,80 g |
– cukry | 14,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
½ menšího květáku | Květák čerstvý | |
2 2 batáty | Batáty neloupané | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
200 g 200 g hrášku | Hrášek zelený | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce kurkumy | Kurkuma mletá | 15 g |
olej | Olej řepkový | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá |