Nutriční hodnoty (Květáková polévka s batáty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 135 kJ / 271 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,11 g |
| Tuky | 1,27 g |
| – nasycené | 0,37 g |
| – nenasycené | 0,85 g |
| –– mononenasycené | 0,38 g |
| –– polynenasycené | 0,46 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 20,45 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 41,80 g |
| – cukry | 14,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| ½ menšího květáku | Květák čerstvý | |
| 2 2 batáty | Batáty neloupané | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 200 g 200 g hrášku | Hrášek zelený | 200 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kurkumy | Kurkuma mletá | 15 g |
| olej | Olej řepkový | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá |