Nutriční hodnoty (Jehněčí játra s jablky a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 659 kJ / 636 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 58,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,58 g |
| Tuky | 9,91 g |
| – nasycené | 2,20 g |
| – nenasycené | 3,97 g |
| –– mononenasycené | 2,17 g |
| –– polynenasycené | 1,80 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 24,00 g |
| Cholesterol | 924 mg |
| Sodík | 331 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 57,00 g |
| – cukry | 34,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g jehněčích jater (můžete použít i vepřová) | Játra vepřová | 300 g |
| 300 g 300 g žampionů | Žampion čerstvý | 300 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |