Nutriční hodnoty (Jednoduchý sulc)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 442 kJ / 106 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 7,56 g |
| – nasycené | 1,82 g |
| – nenasycené | 3,50 g |
| –– mononenasycené | 2,80 g |
| –– polynenasycené | 0,70 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 4,90 g |
| Sůl | 12,21 g |
| Sacharidy | 0,70 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vepřové koleno | Vepřové koleno bez kosti | |
| 1 1 vepřová nožička | Vepřové nožičky | |
| 1/2 konzervy 1/2 konzervy Bonduelle DUO (mrkev, hrášek) | Zelenina směs sterilovaná | |
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky soli | Sůl mořská | 12 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |