Nutriční hodnoty (Jednoduchý sulc)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 442 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 7,56 g |
– nasycené | 1,82 g |
– nenasycené | 3,50 g |
–– mononenasycené | 2,80 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 4,90 g |
Sůl | 12,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vepřové koleno | Vepřové koleno bez kosti | |
1 1 vepřová nožička | Vepřové nožičky | |
1/2 konzervy 1/2 konzervy Bonduelle DUO (mrkev, hrášek) | Zelenina směs sterilovaná | |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
1-2 lžičky 1-2 lžičky soli | Sůl mořská | 12 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |