Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maso po námořnicku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 840 kJ /
918 kcal
Bílkoviny115,64 g
– z toho živočišné bílkoviny109,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,19 g
Tuky24,78 g
– nasycené6,05 g
– nenasycené12,67 g
–– mononenasycené10,61 g
–– polynenasycené2,06 g
––– omega 30,13 g
Vláknina10,93 g
Cholesterol 358 mg
Sodík 297 mg
Sůl0,55 g
Sacharidy55,30 g
– cukry27,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500-600 g 500-600 g vepřové plece Vepřová plec 550 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
0,5-1 lžíce 0,5-1 lžíce cukru krupice Cukr bílý 9 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky (podle potřeby) Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky mleté pálivé papriky Paprika pálivá 3 g
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
masový vývar (podle potřeby) Vývar masový
2-3 lžíce 2-3 lžíce oleje Olej řepkový 27.5 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.