Nutriční hodnoty (Sedlčanský romadůžek v zázvorovém kabátku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 686 kJ / 403 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,47 g |
Tuky | 1,39 g |
– nasycené | 0,36 g |
– nenasycené | 0,69 g |
–– mononenasycené | 0,17 g |
–– polynenasycené | 0,52 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,27 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 84,13 g |
– cukry | 2,97 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kulatý sedlčanský romadůžek | Romadur 40 % t. v s. | |
3 3 delší tence nakrájené plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
110 ml 110 ml polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 110 g |
60 ml 60 ml šťávy z mandarinkového kompotu | Mandarinka zavařená | |
1 lžíci 1 lžíci čerstvého zázvoru nastrouhaného na jemném slzičkovém struhadle | Zázvor čerstvý | 15 g |
1 lžičku 1 lžičku granulovaného česneku | Česnek sušený | 5 g |
špetku špetku soli | Sůl mořská | |
špetku špetku prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
párátka (na uchycení slaniny) | ||
olej na smažení | Olej řepkový |