Nutriční hodnoty (Marinovaná kachní játra s houbovým ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 637 kJ / 869 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 92,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,58 g |
| Tuky | 35,42 g |
| – nasycené | 18,58 g |
| – nenasycené | 12,14 g |
| –– mononenasycené | 9,49 g |
| –– polynenasycené | 2,65 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 12,20 g |
| Cholesterol | 2,17 g |
| Sodík | 468 mg |
| Sůl | 1,13 g |
| Sacharidy | 33,90 g |
| – cukry | 18,60 g |
| ––– laktóza | 12,05 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kachních jater | Játra kachní | 400 g |
| 150 ml 150 ml kyšky | Kyška | 150 ml |
| lžička lžička grilovacího koření | Grilovací koření | |
| lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
| trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 200 g 200 g hub - (já jsem měla hlívu a žampion bílý a hnědý) | Žampion čerstvý | 200 g |
| 150 -200 ml 150 -200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 175 ml |
| 1 1 cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
| houbové koření | Provensálské koření | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |