Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr v alobalu s bramborami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie470 kJ /
112 kcal
Bílkoviny2,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,98 g
Tuky0,27 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,06 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,03 g
––– omega 30,01 g
Vláknina6,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy22,50 g
– cukry5,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 porce 1 porce kapra Kapr
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
sůl Sůl mořská
1 plátek 1 plátek slaniny Špek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.