Nutriční hodnoty (Jablečný koláč s drobenkou z krupice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 289 152 kJ / 69 109 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 547,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 546,30 g |
Tuky | 551,60 g |
– nasycené | 206,42 g |
– nenasycené | 235,90 g |
–– mononenasycené | 44,36 g |
–– polynenasycené | 191,54 g |
––– omega 3 | 36,30 g |
Vláknina | 3 514,30 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 4,52 g |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13 731,90 g |
– cukry | 12 779,00 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 plát 1 plát křehkého těsta | Těsto linecké | |
900 900 až 1000 g oloupaných a jádřinců zbavených jablek | Jablko čerstvé | 135000 g |
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 45 ml |
4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
2 lžičky 2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 10 g |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
4 lžíce 4 lžíce krupice | Krupice pšeničná hrubá | 60 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
2 lžíce 2 lžíce ztuhlého másla | Máslo kravské | 20 g |
trocha trocha mleté skořice | Skořice ceylonská mletá |