Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný koláč s drobenkou z krupice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie289 152 kJ /
69 109 kcal
Bílkoviny547,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny546,30 g
Tuky551,60 g
– nasycené206,42 g
– nenasycené235,90 g
–– mononenasycené44,36 g
–– polynenasycené191,54 g
––– omega 336,30 g
Vláknina3 514,30 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 4,52 g
Sůl0,00 g
Sacharidy13 731,90 g
– cukry12 779,00 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 plát 1 plát křehkého těsta Těsto linecké
900 900 až 1000 g oloupaných a jádřinců zbavených jablek Jablko čerstvé 135000 g
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 45 ml
4 lžíce 4 lžíce cukru Cukr bílý 100 g
2 lžičky 2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 10 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
4 lžíce 4 lžíce krupice Krupice pšeničná hrubá 60 g
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
2 lžíce 2 lžíce ztuhlého másla Máslo kravské 20 g
trocha trocha mleté skořice Skořice ceylonská mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.