Nutriční hodnoty (Křehké řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 9 010 kJ / 2 153 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 47,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,20 g |
| Tuky | 156,42 g |
| – nasycené | 88,78 g |
| – nenasycené | 57,94 g |
| –– mononenasycené | 50,13 g |
| –– polynenasycené | 7,81 g |
| ––– omega 3 | 1,40 g |
| Vláknina | 8,80 g |
| Cholesterol | 1,26 g |
| Sodík | 630 mg |
| Sůl | 1,06 g |
| Sacharidy | 127,78 g |
| – cukry | 112,15 g |
| ––– laktóza | 11,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 žloutků | Vaječný žloutek | 115 g |
| 5 5 bílků | Vaječný bílek | 165 g |
| 100 g 100 g krystalového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 40 g 40 g holandského kakaa | Kakao prášek | 40 g |
| 1 kelímek 1 kelímek mascarpone | Mascarpone | 250 g |
| cca 4 lžíce 4 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
| vanilkový cukr (podle chuti) | Cukr vanilkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce změklého másla | Máslo kravské | 10 g |