Nutriční hodnoty (Salát s rajčatovou zálivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 489 kJ / 1 073 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,24 g |
Tuky | 65,07 g |
– nasycené | 8,54 g |
– nenasycené | 54,42 g |
–– mononenasycené | 36,43 g |
–– polynenasycené | 17,99 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 20,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 144 mg |
Sůl | 0,09 g |
Sacharidy | 93,99 g |
– cukry | 63,46 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 hlávkový salát | Salát hlávkový čerstvý | |
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
3 lžíce 3 lžíce slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | 45 g |
1 lžíce 1 lžíce sekané bazalky | Bazalka čerstvá | 15 g |
140 ml 140 ml rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 140 g |
80 g 80 g sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | 80 g |
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
2 lžíce 2 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 40 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |