Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát s rajčatovou zálivkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 489 kJ /
1 073 kcal
Bílkoviny18,24 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,24 g
Tuky65,07 g
– nasycené8,54 g
– nenasycené54,42 g
–– mononenasycené36,43 g
–– polynenasycené17,99 g
––– omega 30,13 g
Vláknina20,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 144 mg
Sůl0,09 g
Sacharidy93,99 g
– cukry63,46 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 hlávkový salát Salát hlávkový čerstvý
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
1 1 paprika Paprika bílá čerstvá
3 lžíce 3 lžíce slunečnicových semínek Slunečnicová semínka loupaná 45 g
1 lžíce 1 lžíce sekané bazalky Bazalka čerstvá 15 g
140 ml 140 ml rajčatového protlaku Protlak rajčatový 140 g
80 g 80 g sušených rajčat Dužina červeného rajčete sušená 80 g
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
2 lžíce 2 lžíce vinného octa Ocet vinný bílý 40 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.