Nutriční hodnoty (Salát s rajčatovou zálivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 489 kJ / 1 073 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,24 g |
| Tuky | 65,07 g |
| – nasycené | 8,54 g |
| – nenasycené | 54,42 g |
| –– mononenasycené | 36,43 g |
| –– polynenasycené | 17,99 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 20,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 144 mg |
| Sůl | 0,09 g |
| Sacharidy | 93,99 g |
| – cukry | 63,46 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 hlávkový salát | Salát hlávkový čerstvý | |
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 3 lžíce 3 lžíce slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | 45 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sekané bazalky | Bazalka čerstvá | 15 g |
| 140 ml 140 ml rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 140 g |
| 80 g 80 g sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | 80 g |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 40 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |