Nutriční hodnoty (Francouzské řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 30 235 kJ / 7 226 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 123,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 93,81 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,02 g |
| Tuky | 449,30 g |
| – nasycené | 242,44 g |
| – nenasycené | 180,82 g |
| –– mononenasycené | 151,94 g |
| –– polynenasycené | 28,88 g |
| ––– omega 3 | 6,78 g |
| Vláknina | 14,60 g |
| Cholesterol | 2,79 g |
| Sodík | 1,23 g |
| Sůl | 3,07 g |
| Sacharidy | 664,55 g |
| – cukry | 407,85 g |
| ––– laktóza | 51,85 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 200 g 200 g krystalového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 1 dl 1 dl vlažné vody | Voda | 100 ml |
| 0,5 dcl 0,5 dcl oleje | Olej řepkový | 50 ml |
| 220 g 220 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 220 g |
| 30 g 30 g kakaa | Kakao prášek | 30 g |
| 1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 750 ml 750 ml plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 750 ml |
| 150 g 150 g krystalového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 2 2 vanilkové pudingy | Puding v prášku | 80 g |
| 2 PL 2 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
| 3 3 bílky | Vaječný bílek | 99 g |
| 200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
| 500 ml 500 ml 33% - 40% smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 500 ml |
| 2 2 vrchovaté PL moučkového cukru | Cukr bílý | |
| 2 2 ztužovače do šlehačky | Ztužovač šlehačky |