Nutriční hodnoty (Kuřecí steak a salát s portobellem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 993 kJ / 715 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 163,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 7,00 g |
| – nasycené | 1,96 g |
| – nenasycené | 3,99 g |
| –– mononenasycené | 2,66 g |
| –– polynenasycené | 1,33 g |
| ––– omega 3 | 1,33 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 385 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| pepř | Pepř černý | |
| brambory | Brambor zimní | |
| kmín | Kmín | |
| voda | Voda | |
| 2 2 žampiony portobello | Portobello čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| plátek plátek másla | Máslo kravské | |
| špetka špetka kmínu | Kmín | |
| špetka špetka majoránky | Majoránka sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| salát | Salát hlávkový čerstvý | |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá |