Nutriční hodnoty (Zapečené hovězí maso s párkem, anglickou a kečupem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 23 468 kJ / 5 609 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 259,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 251,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,96 g |
| Tuky | 447,09 g |
| – nasycené | 228,66 g |
| – nenasycené | 213,34 g |
| –– mononenasycené | 163,31 g |
| –– polynenasycené | 50,03 g |
| ––– omega 3 | 0,48 g |
| Vláknina | 12,90 g |
| Cholesterol | 883 mg |
| Sodík | 13,66 g |
| Sůl | 33,75 g |
| Sacharidy | 133,00 g |
| – cukry | 78,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g hovězího zadního masa (možno použít i vepřové či srnčí) | Hovězí kýta | 750 g |
| 500 g 500 g párků | Párek vepřový | 500 g |
| 400 g 400 g anglické slaniny | Anglická slanina | 400 g |
| 300 g 300 g kečupu | Kečup sladký | 300 ml |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kousek kousek másla | Máslo kravské |