Nutriční hodnoty (Bramborové dukátky s Nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 495 kJ / 596 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 30,30 g |
| – nasycené | 20,00 g |
| – nenasycené | 9,67 g |
| –– mononenasycené | 8,67 g |
| –– polynenasycené | 1,00 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 107 mg |
| Sodík | 2,02 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 49,93 g |
| – cukry | 4,33 g |
| ––– laktóza | 1,43 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 větších brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 100 g 100 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| olej | Olej řepkový | |
| oregano | Oregano sušené |