Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Turecká pide)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 257 kJ /
2 452 kcal
Bílkoviny84,24 g
– z toho živočišné bílkoviny25,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny58,48 g
Tuky58,29 g
– nasycené27,00 g
– nenasycené22,96 g
–– mononenasycené15,63 g
–– polynenasycené7,33 g
––– omega 30,86 g
Vláknina19,20 g
Cholesterol 626 mg
Sodík 6,73 g
Sůl16,72 g
Sacharidy389,10 g
– cukry45,60 g
––– laktóza11,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 kelímek 1 kelímek kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
1/2 kelímku 1/2 kelímku oleje Olej řepkový
1 kelímek 1 kelímek vlažné vody Voda 1 ml
2 kl 2 kl soli Sůl mořská 16 g
1 kl 1 kl cukru Cukr bílý 5 g
1 1 sušené droždí ( můžeme použít i čerstvé droždí) Droždí sušené
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
mleté maso Vepřový ořez
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
česnek Česnek čerstvý
malý rajčatový protlak Protlak rajčatový
oregano Oregano sušené
bazalka Bazalka čerstvá
sůl Sůl mořská
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 pl 2 pl kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
strouhaný sýr Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.