Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lukyho jablko-kakaová buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 719 kJ /
3 996 kcal
Bílkoviny67,14 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,10 g
Tuky186,50 g
– nasycené21,86 g
– nenasycené150,31 g
–– mononenasycené106,27 g
–– polynenasycené44,04 g
––– omega 312,52 g
Vláknina33,65 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 387 mg
Sůl1,11 g
Sacharidy495,40 g
– cukry256,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
200 g 200 g cukr krupice Cukr bílý 200 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1,5 dcl 1,5 dcl olej Olej řepkový 150 ml
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
3-4 3-4 na jemno nastrouhaná jablka Jablko čerstvé 525 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.