Nutriční hodnoty (Lukyho jablko-kakaová buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 719 kJ / 3 996 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,10 g |
Tuky | 186,50 g |
– nasycené | 21,86 g |
– nenasycené | 150,31 g |
–– mononenasycené | 106,27 g |
–– polynenasycené | 44,04 g |
––– omega 3 | 12,52 g |
Vláknina | 33,65 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 387 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 495,40 g |
– cukry | 256,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
200 g 200 g cukr krupice | Cukr bílý | 200 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1,5 dcl 1,5 dcl olej | Olej řepkový | 150 ml |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
3-4 3-4 na jemno nastrouhaná jablka | Jablko čerstvé | 525 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |