Nutriční hodnoty (Lukyho jablko-kakaová buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 719 kJ / 3 996 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,10 g |
| Tuky | 186,50 g |
| – nasycené | 21,86 g |
| – nenasycené | 150,31 g |
| –– mononenasycené | 106,27 g |
| –– polynenasycené | 44,04 g |
| ––– omega 3 | 12,52 g |
| Vláknina | 33,65 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 387 mg |
| Sůl | 1,11 g |
| Sacharidy | 495,40 g |
| – cukry | 256,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
| 1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 3-4 3-4 nastrouhaná jablka | Jablko čerstvé | 525 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |