Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí chléb II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 780 kJ /
1 860 kcal
Bílkoviny61,63 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,63 g
Tuky11,00 g
– nasycené2,20 g
– nenasycené6,80 g
–– mononenasycené1,56 g
–– polynenasycené5,24 g
––– omega 30,50 g
Vláknina18,88 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy369,08 g
– cukry25,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1,5 lžíce 1,5 lžíce octa Ocet lihový 22.5 ml
1,5 1,5 lžičky soli Sůl mořská
1,5 lžičky 1,5 lžičky kmínu Kmín 7.5 g
25 g 25 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 25 g
300 ml 300 ml vlažné vody Voda 300 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.