Nutriční hodnoty (Domácí chléb II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 780 kJ / 1 860 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 61,63 g |
| Tuky | 11,00 g |
| – nasycené | 2,20 g |
| – nenasycené | 6,80 g |
| –– mononenasycené | 1,56 g |
| –– polynenasycené | 5,24 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 18,88 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 369,08 g |
| – cukry | 25,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce octa | Ocet lihový | 22.5 ml |
| 1,5 1,5 lžičky soli | Sůl mořská | |
| 1,5 lžičky 1,5 lžičky kmínu | Kmín | 7.5 g |
| 25 g 25 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 25 g |
| 300 ml 300 ml vlažné vody | Voda | 300 ml |