Nutriční hodnoty (Krkovičkův hovězí guláš na divoko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 8 292 kJ / 1 982 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 190,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 182,95 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,75 g |
| Tuky | 100,43 g |
| – nasycené | 41,29 g |
| – nenasycené | 50,95 g |
| –– mononenasycené | 41,17 g |
| –– polynenasycené | 9,78 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 25,93 g |
| Cholesterol | 453 mg |
| Sodík | 1,41 g |
| Sůl | 3,12 g |
| Sacharidy | 39,96 g |
| – cukry | 27,81 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 lžíce 4 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 60 g |
| 100 g 100 g uzeného bůčku (nebo špeku) | Vepřový bok uzený | 100 g |
| 4 4 střední cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 8 kuliček 8 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
| 10 kuliček 10 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 750 g 750 g hovězího masa | Hovězí kýta | 750 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| 1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 1 1 žlutá kapie | Paprika žlutá čerstvá | |
| 1 1 zelená kapie | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 panák 1 panák rumu | Rum | 50 ml |
| 3 3 nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 malý rajský protlak | Protlak rajčatový | |
| houby | Hřib čerstvý | |
| chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
| silný vývar (z kostí) | Vývar masový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká |