Nutriční hodnoty (Tatranské kotlety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 226 kJ / 532 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 34,70 g |
| – nasycené | 20,72 g |
| – nenasycené | 12,68 g |
| –– mononenasycené | 10,62 g |
| –– polynenasycené | 2,06 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 172 mg |
| Sodík | 1,75 g |
| Sůl | 4,25 g |
| Sacharidy | 12,20 g |
| – cukry | 12,20 g |
| ––– laktóza | 12,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 libové plátky kotlety | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 4 plátky 4 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 4 plátky 4 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 80 g |
| 500 g 500 g sterilovaného zeleninového leča | Zelenina směs sterilovaná | 500 g |
| 100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 150 ml 150 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl (dle potřeby) | Sůl mořská |