Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerovo-petrželový krém s modrým sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie590 kJ /
141 kcal
Bílkoviny2,43 g
– z toho živočišné bílkoviny0,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,42 g
Tuky5,48 g
– nasycené3,15 g
– nenasycené1,98 g
–– mononenasycené1,55 g
–– polynenasycené0,44 g
––– omega 30,03 g
Vláknina3,27 g
Cholesterol 13 mg
Sodík 176 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy19,21 g
– cukry1,16 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 bulvy celeru Celer bulva čerstvá
1/2 1/2 kořene petržele Petržel kořenová čerstvá
2 2 větší brambory Brambor zimní 100 g
20 g 20 g Sedlčanského krémového Modřenínu
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 lžička 1 lžička přepuštěného másla Ghí 5 g
sůl, pepř Pepř černý
1/2 kostky 1/2 kostky zeleninového bujonu Würzl Bujón zeleninový 5 g
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.