Nutriční hodnoty (Celerovo-petrželový krém s modrým sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 590 kJ / 141 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,42 g |
Tuky | 5,48 g |
– nasycené | 3,15 g |
– nenasycené | 1,98 g |
–– mononenasycené | 1,55 g |
–– polynenasycené | 0,44 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 3,27 g |
Cholesterol | 13 mg |
Sodík | 176 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 19,21 g |
– cukry | 1,16 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 bulvy celeru | Celer bulva čerstvá | |
1/2 1/2 kořene petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
2 2 větší brambory | Brambor zimní | 100 g |
20 g 20 g Sedlčanského krémového Modřenínu | ||
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 lžička 1 lžička přepuštěného másla | Ghí | 5 g |
sůl, pepř | Pepř černý | |
1/2 kostky 1/2 kostky zeleninového bujonu Würzl | Bujón zeleninový | 5 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá |