Nutriční hodnoty (Celerovo-petrželový krém s modrým sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 590 kJ / 141 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,42 g |
| Tuky | 5,48 g |
| – nasycené | 3,15 g |
| – nenasycené | 1,98 g |
| –– mononenasycené | 1,55 g |
| –– polynenasycené | 0,44 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 3,27 g |
| Cholesterol | 13 mg |
| Sodík | 176 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 19,21 g |
| – cukry | 1,16 g |
| ––– laktóza | 0,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 bulvy celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 1/2 1/2 kořene petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| 2 2 větší brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 20 g 20 g Sedlčanského krémového Modřenínu | ||
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 lžička 1 lžička přepuštěného másla | Ghí | 5 g |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| 1/2 kostky 1/2 kostky zeleninového bujonu Würzl | Bujón zeleninový | 5 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |