Nutriční hodnoty (Hamburger vepřo knedlo zelo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 28 423 kJ / 6 793 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 147,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,06 g |
Tuky | 410,34 g |
– nasycené | 71,16 g |
– nenasycené | 313,78 g |
–– mononenasycené | 226,80 g |
–– polynenasycené | 86,98 g |
––– omega 3 | 25,10 g |
Vláknina | 53,75 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 10,54 g |
Sůl | 25,79 g |
Sacharidy | 546,89 g |
– cukry | 177,96 g |
––– laktóza | 10,36 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
3 lžičky 3 lžičky soli | Sůl mořská | 24 g |
1/2 1/2 droždí | Droždí pekařské lisované | |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
1 1 rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
10 g 10 g másla (jedna lžička) | Máslo kravské | 10 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
250 g 250 g červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 250 g |
50 g 50 g cibule | Cibule čerstvá | 50 g |
100 ml 100 ml octa | Ocet lihový | 100 ml |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 malá brambora | Brambor zimní | 50 g |
2 lžičky 2 lžičky kmínu | Kmín | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
10 g 10 g citronu (1/3) | Citrón čerstvý | 10 g |
300 ml 300 ml oleje | Olej řepkový | 300 ml |
1/2 stroužku 1/2 stroužku česneku | Česnek čerstvý | 3.5 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
600 g 600 g vepřového masa | Vepřová kýta | 600 g |
4 lžičky 4 lžičky kmínu | Kmín | 20 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 pasterizovaný bílek | Vaječný bílek | 33 g |
rozmarýn čerstvý | Rozmarýn sušený | |
vločková mořská sůl (Maldon) | Sůl mořská | |
3 lžičky 3 lžičky kmínu | Kmín | 15 g |