Nutriční hodnoty (Pečené vepřové palce se slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 587 kJ / 2 291 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 121,41 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 121,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,41 g | 
| Tuky | 187,33 g | 
| – nasycené | 86,63 g | 
| – nenasycené | 93,89 g | 
| –– mononenasycené | 80,44 g | 
| –– polynenasycené | 13,44 g | 
| ––– omega 3 | 0,30 g | 
| Vláknina | 1,88 g | 
| Cholesterol | 380 mg | 
| Sodík | 3,44 g | 
| Sůl | 8,50 g | 
| Sacharidy | 29,59 g | 
| – cukry | 24,53 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg vepřových palců | Vepřová panenka | 500 g | 
| 200 g 200 g slaniny (nakrájené na plátky) | Špek | 200 g | 
| 1/2 skleničky 1/2 skleničky Tamari nebo kvalitní sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
| 1/4 1/4 jemně nakrájené cibule | Cibule čerstvá | 17.5 g | 
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | 2.5 g | 
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce balsamika | Ocet balsamikový bílý | 10 ml | 
| 2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 24 g | 
 
	