Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špaldová bublanina s medem a višněmi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 372 kJ /
2 479 kcal
Bílkoviny65,45 g
– z toho živočišné bílkoviny31,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,31 g
Tuky132,08 g
– nasycené15,96 g
– nenasycené103,15 g
–– mononenasycené73,50 g
–– polynenasycené29,65 g
––– omega 38,56 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 800 mg
Sodík 381 mg
Sůl0,78 g
Sacharidy244,12 g
– cukry96,88 g
––– laktóza6,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
110 g 110 g medu Med nepasterovaný 110 g
150 ml 150 ml acidofilního mléka nebo kefíru Mléko kravské acidofilní 3% tuku 150 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
200 g 200 g hladké špaldové mouky (použila jsem celozrnnou variantu, ale fungovat vám jistě bude i s obyčejnou bílou) Mouka špaldová hrubá 200 g
1/2 1/2 (tj. 6g) kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek
višně nebo libovolné jiné ovoce (zužitkovala jsem mražené, ale klidně zkuste i čerstvé či kompot) Višně čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.