Nutriční hodnoty (Vločkový koláč s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 655 kJ / 2 547 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 51,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 43,24 g |
| Tuky | 48,08 g |
| – nasycené | 17,92 g |
| – nenasycené | 24,43 g |
| –– mononenasycené | 14,56 g |
| –– polynenasycené | 9,87 g |
| ––– omega 3 | 0,66 g |
| Vláknina | 50,50 g |
| Cholesterol | 282 mg |
| Sodík | 530 mg |
| Sůl | 1,82 g |
| Sacharidy | 409,18 g |
| – cukry | 162,11 g |
| ––– laktóza | 33,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g mletých ovesných vloček | Vločky ovesné | 300 g |
| 90 ml 90 ml mléka (nebo rostlinného mléka) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 90 ml |
| 1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
| 1 1 banán | Banán čerstvý | 90 g |
| 1 1 vrchovatá lžička kypřicího prášku do pečiva bez fosfátů | Kypřící prášek bez fosfátů | |
| 400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 250 g 250 g polotučného tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| třtinový cukr (dle chuti) | Cukr třtinový | |
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 1 hrst 1 hrst strouhaného kokosu | Kokos strouhaný | |
| 1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |