Nutriční hodnoty (Toskánská krkovička s rukolovým salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 712 kJ / 2 799 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,34 g |
Tuky | 201,73 g |
– nasycené | 25,89 g |
– nenasycené | 173,65 g |
–– mononenasycené | 96,84 g |
–– polynenasycené | 76,82 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 17,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 777 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 224,33 g |
– cukry | 180,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky krkovice | Vepřová krkovice | |
2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
2 snítky 2 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
lžička lžička sušeného oregána | Oregano sušené | |
lžička lžička drceného římského kmínu | Římský kmín mletý | |
100 ml 100 ml olivového oleje | Olej olivový | 100 ml |
50 ml 50 ml balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 50 ml |
2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
sůl, pepř | Pepř černý | |
1/2 krabičky 1/2 krabičky rukoly | Rukola čerstvá | |
200 g 200 g cherry rajčat | Rajčata cherry | 200 g |
100 ml 100 ml slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 100 ml |
100 ml 100 ml bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 100 ml |
50 ml 50 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 50 ml |
2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
sůl, pepř | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
asi 2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |