Nutriční hodnoty (Pórková omeleta s pažitkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 075 kJ / 496 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,57 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,65 g |
| Tuky | 24,71 g |
| – nasycené | 6,30 g |
| – nenasycené | 11,42 g |
| –– mononenasycené | 8,73 g |
| –– polynenasycené | 2,69 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 8,55 g |
| Cholesterol | 780 mg |
| Sodík | 389 mg |
| Sůl | 0,68 g |
| Sacharidy | 28,91 g |
| – cukry | 14,21 g |
| ––– laktóza | 2,21 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g pórku (bílá část) | Pórek čerstvý | 300 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce pažitky | Pažitka čerstvá | 30 g |